Inschrijven

Omdat het Eerstejaarsweekend een bijzonder goede start van je studie is, wil ook de decaan van de faculteit Technische Natuurwetenschappen iedereen van harte aanbevelen hieraan deel te nemen. Het is zonde op dit weekend af te zeggen vanwege een vakantiebaantje of iets dergelijks.

Inschrijven voor het EJW kan op de site van de OWee, of onderaan deze pagina. Dit betekent trouwens niet dat je per se ook naar de OWee moet (19 t/m 23 augustus), wel raden we dit ten zeertse aan, omdat de OWee de perfecte manier is om de stad te leren kennen. Zie voor uitleg van de aanmelding hieronder.

Dubbele Bachelors

Ga je volgend jaar de dubbele bachelor TN/TW doen? Dan heb je geluk, want kan je mee op twee eerstejaarsweekenden. De weekenden vallen dit jaar niet tegelijk, die van Wiskunde is namelijk een week eerder dan die van Natuurkunde, 10 t/m 12 augustus dus. Zie voor verdere informatie hun site Wil je je inschrijven voor beide weekenden, dan kan dat ook via het online inschrijfformulier van de OWee, alleen dien je deze dan twee keer in te vullen, waarbij je, als je de OWee mee pakt, maar één van de twee keren aangeeft de OWee te willen lopen, want anders betaal je dubbel voor de OWee, dat is natuurlijk zonde.

Stap voor stap inschrijfvoorbeeld

Op site van de OWee kan je allerlei informatie vinden over de OntvangstWeek van Delft. Om in te schrijven druk je onder Inschrijven OWee op de knop Deelnemers.
OweeHome

Na het invullen van je persoonlijke informatie zal er gevraagd worden wat voor opleiding je volgend jaar gaat volgen. Zorg dan hier dat je selecteert op Bachelor Technische Natuurkunde op de TU Delft.
Inschrijving_opleiding2

Hierna wordt je gevraagd of je deel wilt nemen aan het eerstejaarsweekend. Druk hier natuurlijk op ja! Hierna zal er nog enkele andere vragen verschijnen.
Inschrijving_deelname2

Als je om een of andere reden wel naar het Eerstejaarsweekend kan komen maar niet de OWee, kan je onderaan de aanmeldingspagina nog selecteren dat je niet aan het OWee wilt deelnemen. Wel sluit het EJW direct aan op de OWee en ervaren veel studenten de OWee als één van de leukste weken van het jaar.
Inschrijving_owee2

 

Nu Inschrijven