Programma

Het weekend zal plaatsvinden op ons vakantielocatie in Arcen, een dorpje dichtbij Venlo.
Je wordt verwacht om donderdag 17 augustus om 12:00 uur op station Venlo. Vanaf hier gaan we met bussen naar het fort. Op de eerste dag zal je kennismaken met de vele commissies van de vereniging, zijn er natuurkundige proefjes aanwezig en is er een vrouwenmomentje. Voor de mannen is er tegelijkertijd natuurlijk ook iets leuks. In de avond is er feest.

Op vrijdag zullen we Arcen ingaan voor het grote Regelspel. Dit zal worden uitgelegd op het weekend zelf. In de avond is er feest.

Op zaterdag zal je je mentoren kiezen voor de OWee en is een sportdag. Om 15:00 vertrekken we met z’n allen met bussen naar Delft, waar we afsluitend een BBQ hebben bij de faculteit van Technische Natuurkunde naast de UB. Om 20:00 is het Eerstejaarsweekend afgelopen.

Naast je normale paklijst (kleding, toiletspullen, etc) is het de bedoeling dat je ook het onderstaande meeneemt voor tijdens het weekend:

  • Slaapzak en matje/luchtbed
  • Warme kleding, regenkleding en sportkleding die vies mag worden
  • Theedoek met je naam erop
  • Een leuk cadeau voor de Eweco (serieus erg belangrijk)
  • Een gangster outfit voor de thema-avond:

Straight out of Coulombten,  Natuurkundigen with Attitude

  • Contant geld voor drinken en eventueel snacks (er is geen pinautomaat op het terrein aanwezig, dus neem voor de zekerheid 50 euro mee).

Locatie Eerstejaarsweekend:

Accommodatie “Lingsfort”
Lingsforterweg 89
5944 BC Arcen
telefoon: 077-4731983

 

Comments are closed.