Inschrijven

LET OP: de inschrijvingen voor het EJW 2017 zijn gesloten. Voor vragen kunt u mailen naar eweco17@gmail.com .

Omdat het Eerstejaarsweekend een bijzonder goede start van je studie is, wil ook de decaan van de faculteit Technische Natuurwetenschappen iedereen van harte aanbevelen hieraan deel te nemen. Het is zonde op dit weekend af te zeggen vanwege een vakantiebaantje of iets dergelijks.

Inschrijven voor het EJW kan op de site van de OWee, of onderaan deze pagina. Dit betekent trouwens niet dat je per se ook naar de OWee moet (20 t/m 24 augustus). Zie voor uitleg van de aanmelding hieronder.

Op site van de OWee kan je allerlei informatie vinden over de OntvangstWeek van Delft. Om in te schrijven druk je op de knop “Meld je nu aan!”
Inschrijving_splashscreen

Na het invullen van je persoonlijke informatie zal er gevraagd worden wat voor opleiding je volgend jaar gaat volgen. Zorg dan hier dat je selecteert op Bachelor Technische Natuurkunde op de TU Delft.
Inschrijving_opleiding2

Hierna wordt je gevraagd of je deel wilt nemen aan het eerstejaarsweekend. Druk hier natuurlijk op ja! Hierna zal er nog enkele andere vragen verschijnen.
Inschrijving_deelname2

Als je om een of andere reden wel naar het Eerstejaarsweekend kan komen maar niet de OWee, kan je onderaan de aanmeldingspagina nog selecteren dat je niet aan het OWee wilt deelnemen.
Inschrijving_owee2

 

Nu Inschrijven

Comments are closed.